Hoofdcontent

Avondvierdaagse - Dat loopt lekker!

 

49ste Udense Avond4daagse……dat loopt pas lekker !

We maken er weer een feest van !

Binnenkort, van 4 tot en met 7 juni a.s., zal de 49ste Udense Avond4daagse plaatsvinden.  Al 49 jaar wordt in Uden een avond4daagse gehouden en wat voor een. In de loop der jaren is het evenement uitgegroeid tot een van de grootste avond4daagsen in onze provincie . Vorig jaar namen zo’n 2200 wandelaars deel aan dit gezellige wandelfestijn. Dit jaar hebben zich al 2420 deelnemers ingeschreven. Maar liefst 108 groepen zullen 4 avonden door Uden en directe omgeving wandelen. Het betreft bijna allemaal kinderen van de Udense basisscholen.  

 

Stichting Schoolsport Uden

De Stichting Schoolsport Uden, organisator van dit sportieve gebeuren, heeft de routes alweer klaarliggen. U vindt de routes voor de 5 en 10 km op deze site.

 

Meedoen ?  

De individuele wandelaars kunnen een keuze maken uit drie loopafstanden, 5 – 10 of 15 km.

Natuurlijk zal ook dit jaar weer gebruik gemaakt worden van het Udense sportpark, waar de start en finish gepland zijn. Op vrijdag 7 juni a.s. zal daar vanaf 19.00 uur de intocht van de vele wandelaars te bewonderen zijn..

Individuele lopers kunnen zich op dinsdag 4 juni a.s inschrijven in het paviljoen van atletiekvereniging de Keien. Dit bevindt zich boven de tribune van stadion “De Kuip”.

Vanaf 17.00 uur kan men daar terecht en ontvangt men de route voor die dag. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro. De 15 km wandelaars mogen starten vanaf 17.00 uur, terwijl de 5 en 10 km wandelaars vanaf 18.00 uur op pad kunnen.

Mocht u ook zin hebben om met ons mee te wandelen of twijfelt u misschien nog, denk dan even aan ons motto: Udense Avond4daagse…….dat loopt pas lekker !

 

ROUTES 2024 :

 

5 km A groep

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

5 km B groep

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

10 KM

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

 

info vierdaagse 2024: 

Via deze link komt u in het inschrijfformulier voor de groepen: inschrijfformulier_avondvierdaagse 24