Avondvierdaagse - Dat loopt lekker!

Udense Avond4daagse wordt afgesloten op vrijdag 28 juni

Dat was balen op 7 juni jl. toen de Stichting Schoolsport Uden moest besluiten de slotdag van de 46ste Udense Avond4daagse af te gelasten vanwege de weersverwachtingen. Niet alleen balen voor de organisatie, maar zeker ook voor de ca. 2500 kinderen, die zich verheugd hadden op een feestelijke intocht en natuurlijk op een welverdiende medaille. In overleg met de Gemeente Uden is gezocht naar een ander moment deze maand om de slotetappe van de Avond4daagse alsnog te doen plaatsvinden. Uiteindelijk is gekozen voor vrijdag 28 juni a.s. Een week later begint voor de kinderen de schoolvakantie, dus is dit een mooi moment om het huidige schooljaar samen met klasgenoten en begeleidende ouders op een feestelijke wijze af te sluiten.

De tijden blijven hetzelfde: start 15 km om 16.30 uur start 10 km om 17.30 uur start 5 km om 18.00 uur

De intocht in het sportpark begint zo rond de klok van 19.00 uur, Daarbij zijn toeschouwers natuurlijk van harte welkom.

We hopen alle wandelaars op 28 juni te mogen begroeten in een zonnig sportpark

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

In 2019 wordt de Udense Avond4daagse voor de 46ste keer georganiseerd. De tocht start op dinsdag 4 juni. Op vrijdag 7 juni worden de wandelaars feestelijk onthaald in het Udens Sportpark.

Starttijden:

5 km dagelijks om 18.00 uur

10 km di-wo-do om 18.00 uur en op vr. om 17.30 uur

15 km di-wo-do om 17.00 uur en op vr. om 16.30 uur

Inschrijven
Schoolkinderen krijgen de mogelijkheid om zich via hun school in te schrijven. Dit wordt doorgaans geregeld door de ouderverenigingen. Alle overige wandelaars kunnen zich de eerste wandelavond inschrijven (5 euro p.p.) in het paviljoen van atletiekvereniging De Keien.

Het inschrijfformulier dat de school nodig heeft is hier te downloaden.

Een korte handleiding hiervoor

  1. Download het formulier.
  2. Geef de groep die zich inschrijft een naam; bijvoorbeeld Paulusschool groep 4, vul ook de gegevens van de groepsleider/ster in.
  3. Heel belangrijk, vul alle gegevens in van de betalende deelnemers. Dit zijn de naam, de geboortedatum, m/v, en het nummer van de gewenste medaille (herinnering). Het volstaat om achter de naam van het kind het adres van de school te vermelden
  4. Sla het bestand op de eigen computer op ovv A4D gevolgd door de groepsnaam.
  5. Maak voor elke deelnemende groep een nieuw bestand aan en herhaal stap 2 t/m 5
  6. Mail alle bestanden naar info@schoolsportuden.nl dus voor elke groep 1 bestand!
  7. Info over betaling staat in de toegezonden brief.

Routes 2019 

een bericht voor de ouderraden

Elk jaar is het voor mensen van de ouderraad weer een probleem om geschikte locaties te vinden, waar zij de kinderen kan voorzien van een beker limonade. Om u daarbij een handje te helpen ziet u in de routebeschrijvingen regelmatig de letter P met enkele vraagtekens. Deze P staat voor Pauzeplaats en lijkt ons, de organisatie, een geschikte plek om veilig te pauzeren. Hopelijk kunnen we u hierdoor enigszins helpen met de zoektocht naar een geschikte pauzeplek.

5 kilometer
Dinsdag Route 5a
Dinsdag Route 5b
Woensdag Route 5a
Woensdag Route 5b
Donderdag Route 5a
Donderdag Route 5b
Vrijdag Route 5a
Vrijdag Route 5b

10 kilometer
Dinsdag 10 km
Woensdag 10 km
Donderdag 10 km
Vrijdag 10 km

15 kilometer
Dinsdag 15 km
Woensdag 15 km
Donderdag 15 km
Vrijdag 15 km