Avondvierdaagse - Dat loopt lekker!

Intocht Udense Avond4daagse gaat gewoon door.

 

Wat waren veel kinderen op vrijdag 7 juni teleurgesteld. De Stichting Schoolsport Uden besloot die dag de laatste wandelavond af te gelasten, vanwege de te verwachten weersomstandigheden. Op vrijdag 28 juni a.s. gaan we de laatste kilometers toch wandelen, ondanks alle dreigingen dat het weer mis zou gaan.

Op de eerste plaats leek de hittegolf roet in het eten te gooien, maar gelukkig lijkt de temperatuur vrijdag heel aangenaam te zijn. Daarnaast is die vervelende processierups nog steeds actief. De Gemeente Uden biedt ons echter een helpende hand en gaat in het sportpark aan het werk met een grote zuiger om de aanwezige nesten te verwijderen. Het is natuurlijk onmogelijk om alle nesten langs de routes  van de 5 en 10 km op te ruimen en bovendien zweven de haartjes van de rups op veel plaatsen door de lucht. De organisatie zal de routes, indien nodig, enigszins aanpassen, zodat de wandelaars risicoplekken zoveel mogelijk kunnen omzeilen.

Stichting Schoolsport Uden denkt en hoopt dat vrijdagavond een geweldige afsluiting gaat worden van de 46ste Udense Avond4daagse. Volgend jaar vindt dit evenement plaats van 9 tot en met 12 juni

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

In 2019 wordt de Udense Avond4daagse voor de 46ste keer georganiseerd. De tocht start op dinsdag 4 juni. Op vrijdag 7 juni worden de wandelaars feestelijk onthaald in het Udens Sportpark.

Starttijden:

5 km dagelijks om 18.00 uur

10 km di-wo-do om 18.00 uur en op vr. om 17.30 uur

15 km di-wo-do om 17.00 uur en op vr. om 16.30 uur

Inschrijven
Schoolkinderen krijgen de mogelijkheid om zich via hun school in te schrijven. Dit wordt doorgaans geregeld door de ouderverenigingen. Alle overige wandelaars kunnen zich de eerste wandelavond inschrijven (5 euro p.p.) in het paviljoen van atletiekvereniging De Keien.

Het inschrijfformulier dat de school nodig heeft is hier te downloaden.

Een korte handleiding hiervoor

  1. Download het formulier.
  2. Geef de groep die zich inschrijft een naam; bijvoorbeeld Paulusschool groep 4, vul ook de gegevens van de groepsleider/ster in.
  3. Heel belangrijk, vul alle gegevens in van de betalende deelnemers. Dit zijn de naam, de geboortedatum, m/v, en het nummer van de gewenste medaille (herinnering). Het volstaat om achter de naam van het kind het adres van de school te vermelden
  4. Sla het bestand op de eigen computer op ovv A4D gevolgd door de groepsnaam.
  5. Maak voor elke deelnemende groep een nieuw bestand aan en herhaal stap 2 t/m 5
  6. Mail alle bestanden naar info@schoolsportuden.nl dus voor elke groep 1 bestand!
  7. Info over betaling staat in de toegezonden brief.

Routes 2019 

een bericht voor de ouderraden

Elk jaar is het voor mensen van de ouderraad weer een probleem om geschikte locaties te vinden, waar zij de kinderen kan voorzien van een beker limonade. Om u daarbij een handje te helpen ziet u in de routebeschrijvingen regelmatig de letter P met enkele vraagtekens. Deze P staat voor Pauzeplaats en lijkt ons, de organisatie, een geschikte plek om veilig te pauzeren. Hopelijk kunnen we u hierdoor enigszins helpen met de zoektocht naar een geschikte pauzeplek.

5 kilometer
Dinsdag Route 5a
Dinsdag Route 5b
Woensdag Route 5a
Woensdag Route 5b
Donderdag Route 5a
Donderdag Route 5b
Vrijdag Route 5a
Vrijdag Route 5b

10 kilometer
Dinsdag 10 km
Woensdag 10 km
Donderdag 10 km
Vrijdag 10 km

15 kilometer
Dinsdag 15 km
Woensdag 15 km
Donderdag 15 km
Vrijdag 15 km