Schoolsport Uden

Postbus 393
5400 AJ Uden
KvK: 17102795
Giro 6234420

Hulp nodig?
Telefoon: 06 40551477

Hoofdcontent

Corona update

In verband met het Coronavirus is het begrijpelijk dat er vragen zijn over het al dan niet doorgaan van de Sjors Sportief/Creatief activiteiten de komende periode. Het advies vanuit de RVD is dat zoveel mogelijk onnodige contactmomenten gemeden moeten worden. Vanzelfsprekend volgen wij deze richtlijnen.


Voor sportverenigingen/cultuuraanbieders
Het is advies is dus ook om de activiteiten komende weken niet door te laten gaan. Wij willen jullie verzoeken om het niet te annuleren, maar uit te stellen. Deze kinderen hebben tenslotte allemaal ingeschreven om een keertje kennis te maken met jullie sport/activiteit.
 
Wij willen jullie vriendelijk verzoeken om dit zelf (als aanbieder) te communiceren met de kinderen. Via het beheerscherm op www.sportstimulering.nl kun je de ingeschreven kinderen (lees ouders) een mailtje sturen dat de activiteit wordt ingehaald op een nog nader te bepalen datum/tijdstip. Dit doe je door op de activiteit te klikken, dan op tabblad ‘inschrijvingen’ en selecteer vervolgens alle namen van de kinderen.


Voor kinderen/deelnemers
Ondanks Corona, blijft het altijd mogelijk om je in te schrijven voor activiteiten. Hou er echter rekening mee dat de kans groot is dat deze activiteiten voorlopig niet door zullen gaan. Indien de aanbieder jullie nog niet heeft ingelicht, neem dan zelf even contact op met deze betreffende aanbieder. Alle activiteiten zullen later worden ingehaald. Indien blijkt dat uitstel onverhoopt niet mogelijk is worden de gemaakte kosten van betaalde cursussen uiteraard teruggeboekt. 


Laten we hopen dat we over een paar weken het ergste achter de rug hebben en sommige clinics alsnog doorgang kunnen vinden voor de zomervakantie!


Wij hopen op jullie begrip!

 

Voor de activiteiten van stichting schoolsport geldt onderstaande brief :

Canceling activiteiten Stichting Schoolsport Uden 2020.

 

Beste scholen, beste ouders, maar vooral beste kinderen,

 

Zoals jullie natuurlijk ongetwijfeld deelgenoot zijn van de maatschappelijke situatie door het beheersen van het coronavirus, zijn overal in het land allerlei acties gaande, die er toe moeten leiden, dat we met z’n allen het virus terugdringen.

Vele festiviteiten zijn afgelast, sportwedstrijden zijn stilgelegd, scholen werden gesloten en ook de horeca draagt zijn steentje bij. Heel het land ligt grotendeels plat.

 

Ook wij als Stichting Schoolsport Uden staan voor een grote beslissing. Wij staan met onze doelstelling , kinderen in beweging krijgen, met de rug tegen de muur.

Het grote schoolvoetbaltoernooi brengt in april altijd bijna 1000 kinderen op de velden, met daarnaast nog veel ouders, leerkrachten en begeleiders aan de zijlijn.

De schoololympiade levert voor alle groepen 7 van de basisscholen een fantastische en onvergetelijke dag op.

Als klap op de vuurpijl organiseren we in juni de jaarlijkse wandelvierdaagse met bijna 3000 deelnemers, terwijl op de slotavond het sportpark door ouders en opa’s en oma’s samen gevuld is met ongeveer 4500 personen.

Wij beseffen dat deze laatste activiteit nog wat verder weg is, maar gezien het feit dat de landelijke wandelbond diverse wandelvierdaagsen al geschrapt heeft en ook zelfs de vierdaagse van Nijmegen in gevaar komt, moeten we geen risico’s lopen en onze verantwoordelijkheid in acht nemen.

 

Met pijn in ons hart moeten we u mededelen dat deze genoemde activiteiten helaas niet doorgaan. We betreuren het dat zeker de kinderen, die van deze activiteiten altijd enorm genieten, zwaar getroffen worden. Toch staat wat ons betreft de gezondheid van eenieder voorop.

Wij als organisatie volgen de ontwikkelingen nauwkeurig op de voet. Mochten er later in het jaar mogelijkheden zijn om een of andere activiteit opnieuw aan te kunnen bieden, in welke vorm dan ook, dan zullen wij u hieromtrent graag informeren.

 

We betreuren deze beslissing en hopen op begrip uwerzijds.

 

Met vriendelijke sportgroeten,

 

 

Namens het bestuur van de

Stichting Schoolsport Uden

 

Karel van de Leegte vz

Ad van Duijnhoven secr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------